Niveau 4 MOH

Ondernemend Horeca Talent van het jaar

 

Tijdens deze nieuwe wedstrijdopdracht ga je een bijzondere onderneming opzetten aan de hand van het Business Model Canvas. Je gaat deze opdracht volledig voorbereiden op je eigen school, werkend in een duo. De opdracht wordt tijdens de Horeca Talenten dag afgerond met een “pitch” van 10 tot 15 minuten. Deze dag vindt plaats op 13 februari in Ulft. Lees de opdracht goed door voor je begint. De “pitch” wordt beoordeeld door een deskundige jury.

 

Je gaat een nieuw te starten horecaonderneming opzetten aan de hand van het Business Model Canvas. De onderneming moet passen in de behoefte van de huidige tijd. Denk hierbij aan de vernieuwende trends en ontwikkelingen. 

 

Je maakt allereerst een Mindmap om jullie ideeën voor de nieuw te starten horecaonderneming vorm te geven. Daarnaast maak je een moodboard dat een goed beeld geeft van jullie formule of concept en uitnodigt jullie te bezoeken.


Wedstrijddag

Op 1 februari dient je opdracht ingeleverd te zijn bij de wedstrijdcommissie, via je docent van school:

  • Mindmap
  • Een wervend moodboard voor de te starten onderneming (Canva.com is een site die je kan gebruiken je moodboard vorm te geven)
  • Een uitgewerkt plan volgens aangeleverd Business Model Canvas

 

Op de wedstrijddag ga je de “pitch” houden:

  • Een pitch van 10 tot 15 minuten
  • De opdracht dien je op USB mee te nemen 

Beschikbare hulpmiddelen voor de “pitch” zijn een beamer met geluid.