Programma

 

 

Dagindeling:

8.00 uur inschrijving deelnemers wedstrijd niveau 2 kok en bediening

9.45 uur opening door de voorzitter SHA de heer A. Labohm

10.00 uur start workshops

10.00 uur inschrijving deelnemers wedstrijd niveau 3 kok en bediening

10.15 uur start forum “Lagerhuis”

12.30 uur - 13.30 uur Masterclass René Pluijm

14.00 uur MOH pitch presentaties

16.00 uur Prijsuitreiking

* beste deelnemer per niveau

* beste ROC

* beste Talent

* Sabreren mousserende wijn door de winnaars

Workshops voor bezoekende studenten van deelnemende ROC’s:

· Gastronomie * Bierproeverij

· Smaakacademie * Bonbons

· Vis/schaal/schelpdieren * Amuses

· Insecten * Robot Coupe

· Koffie Hesselink

Presentaties in de hal:

· Koppert Cress * SVH

· Dommerholt IJs * Walnoten olie

· Achterhoekse wijnen * Grahams Port

· Picabia * Wüsthof messen

· Goud op je bord, tekensessie Erik te Velthuis

Voorplein presentatie Big Green Egg