Slow Food verbindt

Workshop afvalvrij koken & community-borrel

 

Slow Food Achterhoek organiseert op de tweede  Horencatalentendag op 13 februari rond de klok van 13.00 uur een workshop onder leiding van Jeroen van Deursen, chef-kok van Restaurant Koetshuis Rhederoord. Hij laat zien hoe je verspilling in de keuken kunt tegengaan.

 

Diverse leden van Slow Food Achterhoek presenteren tijdens dit evenement bovendien hun producten.

 

Slow Food Achterhoek is een community van agrariërs, producenten, chef-koks en consumenten. Zij vormen samen de voedsel veranderaars van nu: slow in plaats van fast, met respect voor dier, mens en milieu, met oog voor kwaliteit en culinaire tradities.

 

U kunt na de workshop onder het genot van een drankje met alle overige aanwezige leden en bestuursleden van de community in gesprek. Voor wie ‘em heeft gemist of graag een exemplaar wil is de nieuwe smaakgids Eet lokaal! tegen een kleine vergoeding te koop. Ook de nieuwe folder In 7 stappen op weg naar lokale voedselvoorziening ligt voor belangstellenden klaar.