Programma voor deze wedstrijd - Gastheer/Gastvrouw Niveau 3

Zie hier de opdrachten voor de komende wedstrijd, 7 maart 2018. Er kan nog wat gesleuteld worden, mocht dit zo zijn dan laten wij dit uiteraard zo snel  mogelijk weten. 

 

Programma 

 

  • 11.15 uur aanwezig op de lokatie en aanmelden bij het secretariaat
  • 11.30 uur aanvang van de wedstrijden 
  • 14.00 uur de gasten nemen plaats aan tafel, de lunch begint
  • 15.30 uur einde van de wedstrijd 

 

 

Opdracht:

De opdrachten voor Niveau 3 zijn de volgende;

  • Het opdekken van een lunchtafel voor 2 personen, naar eigen inzicht 
  • Gin-tonic maken aan tafel, wij zorgen voor de gin en de tonics, de kandidaat neemt de smaakmakers mee, daarbij een amuse serveren
  • Tweegangen lunch serveren
  • Serveren van bijpassende wijnen - assortiment is aanwezig
  • Fileren en trancheren van de reerug aan tafel
  • Blind herkennen van digestieven; uit een selectie van 10 digestieven ( Jameson whiskey | Tia Maria | Grand Marnier | Amaretto | Likeur 43 | Dom Benedictine | Cointreau | Calvados | Armagnac | Cognac ) moeten er 5 (aan de geur) herkend worden
  • Bereiden en serveren van een koffie, invulling hiervan volgt nog
  • Mysterie opdracht (theorie toets op basis van 10 vragen - geen voorbereiding)
  • Kaasopdracht, 5 kazen herkennen