Niveau 3 Bediening

Zie hier de opdrachten voor de komende wedstrijd. Er kan nog wat gesleuteld worden, mocht dit zo zijn dan laten wij dit uiteraard zo snel  mogelijk weten. 

12 februari 2019

  • 10.00 uur aanwezig en aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat
  • 11.15 uur aanvang van de wedstrijd
  • 13.00 uur, 2 gasten komen aan tafel, de lunch begint 
  • 15.30 uur einde van de wedstrijd

Overleg met de wedstrijd kok, smaak, techniek, herkomst, presentatie, alles op een bord.

 

  • Herkennen van wijnen
    •              3 wit; chardonnay,  sauvignon, gewurztraminer
    • 3 rood, Pinot noir, merlot, cabernet sauvignon
  • Bier-spijs voor het hoofdgerecht
    • (Bierproeven voor de combinatie hoofdgerecht)
  • Kennis test
    • Tafel opdekken naar eigen inzicht
    • (linnen aanwezig – overige attributen  zelf meenemen)
  • Black Box – apéritief/cocktail
    • (ter plekke aan tafel overhandigen)
  • Amuse vanuit de keuken
    • (amuse uitleggen aan gasten)
  • Menu uitleg aan gasten
  • Voorgerecht serveren
    • (dressing napperen aan tafel)
  • Uitschenken van speciaal bier aan tafel
  • Serveren hoofdgerecht
  • Gateau et caffé 
    • (taart snijden aan tafel)

Kennis Quiz-what’s missing!!!

Het geniet de voorkeur dat de kandidaten worden gekoppeld per ROC.