Niveau 2 Bediening

Zie hier de opdrachten voor de komende editie. Er kan nog wat gesleuteld worden aan de invulling, uiteraard laten we dat zo snel mogelijk weten. Je verzorgt de lunch voor 2 gasten. 

12 februari 2019

  • 08.00 uur aanwezig en aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat
  • 08.30 uur aanvang van de wedstrijd
  • 10.30 uur, 2 gasten komen aan tafel, de lunch begint 
  • 12.00 uur einde van de wedstrijd
  • Overleg met de wedstrijd kok, smaak, techniek, herkomst, presentatie, alles op een bord

 

Opdrachten

  • Gedekte tafel met 10 fouten
  • Product herkenning
    (kruiden / vlees / vis / niet vermelden op site)
  • Alcoholvrij aperitief naar eigen inzicht

(ingrediënten, materialen en knabbeltje meenemen)

  • Feestelijke lunchtafel opdekken voor 2 personen
  • Menu uitleg aan gasten
  • Openen van fles wijn aan tafel (met kurk)
  • Het serveren van de lunch

Het geniet de voorkeur dat de kandidaten worden gekoppeld per ROC.