Niveau 3 Keuken

Zie hier de opdrachten voor de komende editie! Het kan zijn dat er nog iets aangepast wordt, dit laten we jullie uiteraard zo snel mogelijk weten. 

Algemene informatie

  • Aanmelden 10.00 uur
  • Aanvang wedstrijd 12.30 uur
  • Gerechten staan in het teken van streekproducten die in het jaargetijde passen
  • Koken voor 4 personen
  • Doorgeven op bord (overleg met bediening wenselijk)
  • Servies zelf meebrengen


 

Amuse van een streekproduct (zelf mee brengen)

Kok geeft uitleg aan gastheer/vrouw

Voorgerecht

  • Verse dichte forel (zelf bepalen welke bereiding je toepast)
  • Emulsie saus
  • Sla- soorten, cress, schorseneren, pastinaak, wit/roodlof, appel en brood

Hoofdgerecht

  • Groentegerecht
  • Knolselderij, bladselderij, bleekselderij, paddenstoelen(vers en gedroogd), wortel, biet en noten.
  • Marchandise tafel met die diverse producten, zie lijst op de website