Workshop Robot Coupe

Werken met verschillende professionele keukenmachines, snijden, pureren, emulgeren en natuurlijk proeven!


Workshop Wijn en kaas

Wijn/ spijscombinaties worden steeds belangrijker. Tijdens deze workshop worden diverse soorten kaas en wijnen besproken en geproefd!


Welke keuze moet je maken bij een wijn/kaas combinaties.


Workshop Vis

Rob van de Hoeve geeft een workshop over MSC en het nut van keurmerken.

Uiteraard is het zien van diverse soorten vis en het proeven een belangrijk onderdeel.


Workshops zijn vakgericht, keuken of bediening. Het aantal deelnemers per workshop bedraagt 20.

 

Workshop Wijnvignet

  • Met diploma mogelijkheden
  • In deze workshop leert u de eerste stappen van het wijnproeven en word je theoretische  kennis over wijn getest. De onderwerpen voor het examen komen uit het boekje “Ik weet wat van wijn” uitgegeven door SDEN.
  • Onderwerpen die aan de orde komen zijn: beginselen over wijnen, wijnbouw, wijnverzorging, e.d.
  • Bij voldoende resultaat behaalt u het diploma Wijnvignet!

Doe je mee?