Workshop Robot Coupe

Werken met verschillende professionele keukenmachines, snijden, pureren, emulgeren en natuurlijk proeven!


Workshop Wijn en kaas

Wijn/ spijscombinaties worden steeds belangrijker. Tijdens deze workshop worden diverse soorten kaas en wijnen besproken en geproefd!


Welke keuze moet je maken bij een wijn/kaas combinaties.


Workshop Vis

Rob van de Hoeve geeft een workshop over MSC en het nut van keurmerken.

Uiteraard is het zien van diverse soorten vis en het proeven een belangrijk onderdeel.


Workshops zijn vakgericht, keuken of bediening. Het aantal deelnemers per workshop bedraagt 20.

 

Workshop Wijnvignet

  • Met diploma mogelijkheden
  • In deze workshop leert u de eerste stappen van het wijnproeven en word je theoretische  kennis over wijn getest. De onderwerpen voor het examen komen uit het boekje “Ik weet wat van wijn” uitgegeven door SDEN.
  • Onderwerpen die aan de orde komen zijn: beginselen over wijnen, wijnbouw, wijnverzorging, e.d.
  • Bij voldoende resultaat behaalt u het diploma Wijnvignet!

Doe je mee?


Workshops dinsdag 12 februari

Kaas en Wijn            

Bierproeverij             

Koffie            

Smaak 

Vis                       

Verhoeven                    

Robot Coupe            

Rational 

Raymond Clements 

Joep van Helver

Tom ten Dolle     

 

Jan Willem Mans               

Rob Verhoeven   

Thomas Strijdonk                 

Renee Staartjes   

Sligro                                    

ROC van Nijmegen              

Hesselink Koffie                  

Graafschap College

SBB                                       

Sligro                                    

Thomas Strijdonk                 

Renee Staartjes



Workshops woensdag 13 februari

Bierproeverij                                              

Cocktails    

Smaak                                  

Robot Coupe 

Jeffrey Libeau  

Sjoerd Adema en Jeroen Wolterink

 

Thomas Strijdonk

Sligro    

The Backcorner 

Graafschap College

Robot Coupe