Speciaal voor de Horeca Talentendag geeft fooddesigner Katja Gruijters een kijkje in de keuken van het concept Farm Food Family. 

 

Katja Gruijters verdiepte zich in de historie van de streekproducten van de Achterhoek, in opdracht van het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek. 

Ze traceerde verschillende families van ingrediënten en gewassen. Elke familie koppelde ze op basis van historische, inhoudelijke of agro-technische gronden aan een van de deelnemende gemeenten. 

 

Zo ontstond een heuse Farm Food Family. In het seizoen 2019/2020 gaat de Farm Food Family on tour door Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. 

In iedere gemeente wordt een workshop georganiseerd.

Tijdens de Horeca Talentendag geeft Katja Gruijters een inspirerende presentatie over haar werk als fooddesigner. 

Ze neemt je mee in de ontwikkeling van het concept Farm Food Family, de realisatie van de foodevents en de workshops.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws over workshops, projecten en producten studio Katja Gruijters volg www.katjagruijters.nl 

News about workshops, projects and products Katja Gruijters follow www.katjagruijters.nl 

Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Klik (hier) om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Would you like to stay informed about all activities? Click (here) to sign up for the newsletter.