Niveau 4 Keuken

Zie hier de opdrachten voor de komende editie! Het kan zijn dat er nog iets aangepast wordt, dit laten we jullie uiteraard zo snel mogelijk weten. 

  Algemene informatie

  • Aanmelden 08.00 uur
  • Aanvang wedstrijd 8.30 uur
  • Einde wedstrijd 12.00 uur
  • Gerechten staan in het teken van streekproducten die in het jaargetijde passen
  • Koken voor 4 personen
  • Doorgeven/presenteren op bord  
  • Servies zelf mee te brengen

   

Black box met producten, alle producten dienen gebruikt te worden.

 

 

Voorgerecht

  • Diverse producten van geit
  • Vorm een mooi voorgerecht met 5 verschillende producten van geit

 

Hoofdgerecht

  • Wildkonijn (heel wildkonijn)
  • Bereidingstechniek vrij te bepalen

 

Nagerecht

  • Souffle
  • Naar eigen idee
  • Marchandise tafel met die diverse producten, zie lijst op de website